woensdag 22 maart 2017

Mission life #3 I stand all amazed!!

Lokeren België, maandag 20 maart 2017


Hallootjes!
Oke deze week was crazy! Op de beste manier mogelijk. 

Maandag: p-day. We gingen shoppen, maar niks gekocht eigenlijk. Ja ik heb essie nagellak gekocht! Was goedkoop en leuk dus why not haha. We zaten in de bus en toen zwaaide een man en knipoogte naar ons. HAHAHAHAHA echt hilarisch. 

Dinsdag: District meeting. Deze keer een goede lunch. In de middag gingen we een zuster bezoeken, maar ze was bezig, dus gingen we maar weer weg. Verder gingen we naar een familie.Oke man en vrouw. Niet echt een grote familie. maar ze zijn wat ouder dus vandaar. Anyways. De man heeft een burn-out en het duurt al heel lang, maar hierdoor lukt het hem niet om naar de kerk te komen. En de vrouw is minder actief. We hebben echt lang met hun gepraat. Het was leuk om ze beter te leren kennen en zo. Hopelijk gaat het snel beter. 

Oh ja in de ochtend dacht ik 'laat ik op het balkon ontbijten' maar ik deed de deur te ver dicht, dus had ik mezelf buiten gesloten. OEPS. haha. We ran into onze veel pratende onderzoeker TWICE. Insane. 

Woensdag: Lunch bij onze ward mission leader. Hij kent papa blijkbaar. De eieren waren nog rauw, dus zr Fordiani brak hem open en haar hele bord lag vol wittig en gelig spul. De lunch was zo lekker. Deze dag was echt fantastisch. De zon scheen en we hadden een lekkere lunch, daarna gingen we nog even bij wat mensen langs. Daar gingen we op de trampoline. ZOOOO LEUK! In de middag hadden we een afspraak. Ze hebben verse Appelsiene gemaakt (oftwel sinaasappelsap SUPER LEKKER). Ze hadden een gek ding daarvoor. De les ging heel goed. We hebben de herstelling onderwezen. Hij stelde goede vragen. We mogen terugkomen dus dat zijn 2 nieuwe onderzoekers! In de avond hadden we gezichtsmasker. 

Donderdag: We zijn naar een minder actief lid geweest . Ze is letterlijk 1,20 m of zo. Echt super klein en schattig. Ze had M&M's. We couldn't stop eating them. Daarna weer een zuster opgezocht maar ze sliep of zo dus zijn we weer weggegaan. Toen hebben we look ups gedaan. En we hebben een nieuwe onderzoeker! Ze was heel moe, maar liet ons wel binnen. Dus we hebben haar de herstelling onderwezen. Ze was best enthousiast, dus we hebben een afspraak gemaakt voor morgen. 

Vrijdag: Heb ik over Turkish guy verteld? Hij is AWESOME! Hij voelt iets als hij het Boek van Mormon leest. So awesome. We hebben geprobeerd een les te geven, maar hij spreekt niet zo goed Nederlands en Engels, dus het was lastig. We zaten ook buiten, omdat we niet naar binnen konden, vanwege de zendingsregel. Maar we hebben een afspraak op vrijdag of zo, dus onderzoeker erbij! Hij zou naar de kerk komen, But he DIDN'T pffff. Oh ja we hebben ook een andere vrouw gevonden die super geïntresseerd was. We mochten haar adres niet, en haar telefoon was stuk, dus we hebben ook geen telefoonnummer. But she will call. Ooit.

Zaterdag: KNOCKING DOORS ALL DAY LONG FOR LIKE 6 FREAKING HOURS.
We hebben een vrouw gevonden die super leuk en lief was en super geinteresseerd, en we hebben een afspraak gemaakt voor zondag. Dus halve onderzoeker erbij. WE hebben haar niet echt de herstelling onderwezen, maar wel een beetje, dus ja. TRANSFER CALLS. Zuster Foridiani is leaving. Ze gaat naar Kampen, oftewel Zwolle. Super grappig. We krijgen geen nieuwe zuster, dus it's just the 2 of us. Interesting huh? We aten pannenkoeken. Was lekker. Ik ben droog he. 

 Zondag: kerk was wel leuk. Er waren 2 onderzoekers, o.a. de veel pratende onderzoeker en een onderzoekster.. Ze is zoo frustrerend. Ze wil niet gedoopt worden, omdat ze het belang er niet van inziet. ZE denkt dat het geen verschil maakt. BUT IT DOES. Grrrr. Maar ze is wel lief. We hebben een afspraak met haar vanavond. In de middag na de lunch gingen we look ups doen. Niemand was thuis. MAAAAAR de laatste wel. En we hebben haar de eerste les onderwezen. Maar ze gelooft het niet echt. En ze wilde het Boek van Mormon niet hebben. grrr. Maar het was cool. Later op de avond hadden we een les met onze 2 nieuwe vriendinnen gehad over profeten, tempels en woord van wijsheid. Was leuk. Ook gingen we just dance doen haha. Love it. Op de avond hadden we stamppot gemaakt. 

Oke dus we hebben 5 nieuwe onderzoekers!!!! Zoooo leuk en cool. Wel fijn, want dan zijn het mijn onderzoekers, snap je? I'm looking forward teaching them. Het gaat super goed! Ik ben echt enthousiast! 

Ik hou van jullie allemaal!!
Lots of love,

Zuster Spijkerman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten